OVER WOODYWORK

Mijn droom en doel is om in toekomst ook een baan te kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk producten en diensten leveren met een mooi verhaal.

Na een heftige periode van ziekte pakte ik (Jelte Boersma, 28) de draad weer op en begon ik langzaam weer met hout te werken, waar ik van kinds af aan al mee bezig was. Dat ‘prutsen met hout’ ontwikkelde zich snel en op een gegeven moment begon ik met naamplaten maken. Dat resulteerde er uiteindelijk in dat ik de opleiding: Ontwerpend meubelmaker begon en ik mij ook meer wilde richten op het ontwerpen en produceren van meubels. Ik haal er veel voldoening uit om iets unieks te ontwerpen en maken. Maar dat wel met oog op mens en maatschappij!

Mijn grootste doel is om in de toekomst ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te kunnen bieden. Mijn missie is om werkplekken te kunnen creëren binnen Woodywork waarin je jezelf mag zijn en ontwikkelen.

Woodywork = werken met hout maar ook aan jezelf!

Punten

Ik heb een aantal punten waar ik veel waarde aan hecht

Kwaliteit

Kwaliteit is voor elke onderneming zeer belangrijk, maar bij dit vak cruciaal! Een naamplaat of meubelstuk waarvan je weet dat het buiten blijft staan moet aangepast worden aan de diverse (weers)omstandigheden. En daar wordt bij Woodywork nadrukkelijk op gelet.

Klantgericht

Bij Woodywork draait het allemaal om u! Ik maak alleen iets wat precies aan uw verwachtingen voldoet of die overtreft. Dit gebeurd doormiddel van nauw contact wat zorgt voor een aangename samenwerking met u.

Creatief

Woodywork ontwerpt, bedenkt en maakt gepersonaliseerde producten van hout. Dit kan gaan om” lasersnijwerken, relatiegeschenken, kunstwerken naamplaten en meubels. Daarnaast is het mogelijk om uw idee of ontwerp te laten realiseren door Woodywork. De mogelijkheden zijn eindeloos!